گزارشی از تظاهرات «راوا» به مناسبت ایلغار بنیادگرایان به كشور

«جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) امسال سیزدهمین سالگرد تجاوز بنیادگرایان جنایتكار را طی تظاهراتی در اسلامآباد با شركت حدود ۱۰۰۰ نفر تقبیح نمود.
تظاهركنندگان شعارهای «سیاهتر از هفت ثور هشت ثور»، «زنده باد آزادی، دموكراسی، سكیولاریزم»، «سازش با هر گروهی از بنیادگرایان خیانت است!»، «"ائتلاف شمال" خونریزترین دشمنان حقوق بشر اند!»، «جنایتكاران جنگی باید محاكمه شوند!» و... سر داده و در كنار شعارهایی مانند «دموكراسی بدون سكیولاریزم (جدایی دین از دولت) دموكراسی دم بریده خواهد بود!»، «افغانستان فقط با انحلال تمامی جنایتكاران بنیادگرا و شركای شان آزاد خواهد شد!»، «زنان و مردان شرافتمند افغانستان هرگز اجازه نخواهند داد استبداد مذهبی یا غیرمذهبی دیگری در كشور ما پا گیرد!»، تصاویری از مینا، پلاكارتهایی از ویرانیهای كابل، عكسهای چلیپا كشیده شدهی رهبران خاین جهادی را با خود حمل میكردند كه توجه خبرنگاران و تماشاچیان را جلب مینمود.
خبرنگاران عمدتاً سوالاتی را در مورد عدم امنیت، ادامه خشونت علیه زنان، حاكمیت جنگسالاران و حوادث تازهای مثل سنگسار آمنه مطرح كردند. همانند سال گذشته هیئتی از هواداران جاپانی «راوا» برای شركت در تظاهرات و حمایت از فعالیتهای ما به پاكستان آمده بودند.
گزارش و عكسهای تظاهرات در كلیه روزنامههای معتبر پاكستانی با مضمونی تقریباً یكسان به چاپ رسیده بود كه در زیر ترجمه نمونهای از آن را میآوریم.
بازتاب مظاهره ۸ ثور در رسانهها
«راوا» كرزی را بخاطر حمایت از جنگسالاران محكوم مینماید
«نیشن»، ۲۹ اپریل ۲۰۰۵

اسلام آباد ـ «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) روز پنجشنبه حامدكرزی و دولت امریكا را بخاطر حمایت از جنگسالاران انتقاد نموده از جامعه بینالمللی خواست تا به تاسیس یك دولت دموكراتیك كمك نمایند.
این حرفها در جریان راهپیماییای بخاطر محكوم نمودن ۲۸ اپریل كه مصادف با سیزدهمین سال حاكمیت بربرمنش بنیادگرایان در افغانستان میباشد، اظهار گردیدند.
شركتكنندگان راهپیمایی شعارهایی را علیه دولت فعلی افغانستان و عكسهایی از جنگسالاران بشمول اسماعیلخان، قانونی، مزاری، مارشال فهیم، داكتر عبداله، دوستم، برهانالدینربانی و سیاف را بخاطر تصویر نقش منفی شان در دهههای گذشته، با خود حمل كردند.
اعتراضكنندگان میگفتند ما خواهان حقوق اساسی، دموكراسی و دولت دموكراتیكی میباشیم كه در آن تخلف از حقوق بشر جا نداشته باشد.
آنان خاطرنشان ساختند كه كرزی بطور كامل از جنگسالارانی حمایت نموده كه دشمنان واقعی افغانستان و عمدهترین ناقضان حقوق بشر اند. كرزی و دولت متزلزل او باید بیاد داشته باشند كه حق بخشیدن چنین خاینانی را نداشته و این مردم افغانستان اند كه باید تصمیم بگیرند با سران جهادی و طالبی چه كنند.
آنان اضافه كردند كه كرزی و حواریونش درد تحقیر و قساوت این جنایتكاران را تجربه ننموده و اطفال و زنان شان هرگز مورد توهین این بنیادگرایان قرار نگرفته اند.
شركتكنندگان مطبوعات غرب را بخاطر نمایاندن وضعیت آرام و امن افغانستان و اما نادیده گرفتن قتل، راهزنی، فساد، دزدی، اختطاف، تجاوز، زرع مواد مخدر، قاچاق، حیف و میل بلیونها دالر، بیكاری و صدها مشكل دیگر، محكوم نمودند. آنان افزودند كه وضع به وضاحت نشان میدهد كه دولت قادر به حل حتی كوچكترین مشكلات مردم ما نبوده است.
حین اظهار نظر در مورد وضعیت قانون و مقررات، یكی از شركتكنندگان گفت كه حادثه اخیر سنگسار آمنه در ولایت بدخشان داغ ننگی بر رژیم كرزی و بادارانش به شمار میرود كه مكرراً از حقوق بشر و دموكراسی در افغانستان سخن میگویند اما بنا به سیاستهای غلط شان، زنان ما هنوز هم با چنین سزاهای ضد انسانی مواجه اند.
«راوا» علیه سیاستهای كرزی اعتراض مینماید
«دان»، ۲۹ اپریل ۲۰۰۵

اسلامآباد، ۲۸ اپریل: «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) روز پنجشنبه در مقابل دفتر ملل متحد، تظاهراتی را براه انداخت تا وضعیت افغانان و نتایج سیاستهای رئیس جمهور حامدكرزی و دولت امریكا را به نمایش بگذارند.
«راوا» هر ساله ۲۸ اپریل را به مثابه روز سیاه به قدرت رسیدن بنیادگرایان در افغانستان محكوم مینماید. حدود ۳۰۰ تن اعتراضكنندهگان در مقابل دفتر ملل متحد تجمع نموده و شعارهایی علیه امریكا و رئیس جمهور كرزی، سر دادند. همچنان آنان شعارهایی نظیر «طالبان هنوز در دولت»، «مرگ بر بنیادگرایی» و «جنایتكاران در پارلمان» بدست داشتند.
تظاهركنندگان كه عمدتاً متشكل از زنان بودند پرزیدنت حامدكرزی را حامی جنگسالاران نامیده و خواهان دستگیری آنان (جنگسالاران) شدند.
آنان پرزیدنت كرزی را متهم به ترویج سیاستهای امریكا در افغانستان كه منجر به محرومیت افغانان از حقوق اساسی و آزادی گردیده، نمودند. جنگسالاران جنایتكار به جای محاكمه شدن در پستهای كلیدی دولتی جابجا گردیده اند.
یكی از رهبران «راوا» گفت: آقای كرزی از امریكا كه بنابر منافعاش به جنگسالاران نیاز دارد، هدایت دریافت مینماید. ما به پرزیدنت كرزی امید بسته بودیم اما وی در مورد حقوق مردم افغان به معاملهگری پرداخته است. جنگسالاران هنوز هم در قدرت اند و نه مردم افغانستان. با حضور جنگسالاران در نقاط كشور، هیچ نشانهای از دموكراسی واقعی نمیتواند وجود داشته باشد. ما نمیخواهیم امریكا مداخله كند.
تظاهركنندگان حدود ۵۰ متر دورتر از دروازه پاك ـ سعودی تاور متوقف ساخته شدند. فقط چند تن از زنان اجازه یافتند به داخل رفته و قطعنامهی شان را به سلمانخان مدیر امور امنیتی داده و در مقابل وی اطمینان داد كه پیام شان را به منشی عمومی ملل متحد خواهد رسانید.